Tjenester

Komplett markedsføring

Vi ønsker å ta over all markedsføring du driver med. Da har vi størst tro på at vi vil lykkes med å levere deg drømmesituasjonen din. Selv om vi fokuserer på å benytte oss av film, har vi også mye kompetanse på annen innholdsproduksjon.

Kontakt oss, og få et spennende tilbud!

Innholdsproduksjon

I de aller fleste tilfeller ser vi at film er den beste bæreren av historien og budskapet som du ønsker å formidle. Som oftest er det likevel smart å være frempå med annet innhold i tillegg. Vi skriver mer enn gjerne bloggen for deg, produserer podcaster og styrer SoMe-kontoene dine.

Innholdsproduksjon

Historiefortelling

Kunden gjennomskuer fasaden. For å skape godt kjennskap og unik tillit må du la han ta del i det som er ekte. Du må ikke være redd for å fortelle sannheten. Vi forteller historier som er ekte, som skaper godt kjennskap og unik tillit og som er engasjerende. Det er kun dette vi tror vil fungere over tid.

Les mer

Inbound markedsføring

Vår markedsførings-filosofi er godt forankret i inbound-metodikken. Det vil si å markedsføre med relevant og nyttig innhold for kunden. Innhold som lærer, motiverer og inspirerer kunden. Først og fremst er det til hjelp for kunden. Deretter skaper du kjennskap til deg og du skaper tillit.

Les mer

Filmproduksjon

Filmskapings-prosessen er krevende. Man kan ende opp med at kreativiteten tar overhånd og at både filmen og utførelsen av prosjektet blir rot. Vår metode sikrer kvalitet og kreativitet, og den ivaretar deg som kunde med dine ønsker og forhåpninger.

Vår prosess Hvorfor film

Documarketing

Documarketing handler om å jevnlig fortelle gode, ekte og rå historier om seg selv. Du må tørre å fortelle sannheten. De som følger med vil bli godt kjent med deg, og du vil skape et unikt og ekstra tillitsfullt bånd. Historiene må fortelles på en engasjerende måte, slik at det er spennende og gøy å følge med. Konfliktene du møter i hverdagen må frem. Det blir en videoserie om din bedrift som inspirerer, motiverer og lærer den som følger med. Det er nemlig kjernen i god inbound markedsføring. Derfor funker det så bra.

Les enda mer Kontakt oss

Opplæringsvideo

Gi kundene dine videoer som skaper verdi for dem, ikke nødvendigvis for deg. Lær bort faget du kan så godt, med tips og triks. Eller bare gi inspirasjon og motivasjon. Du kan også bare vise frem hvordan man bruker tjenestene eller produktene dine i praksis. Det kan være enkle videoer hvor en person snakker til kamera – eller enkle animasjonsfilmer som forklarer noe. Det trenger ikke å være så dyrt og avansert. Det viktige er at innholdet er godt nok, og at videoene engasjerer.

Les enda mer Kontakt oss

Reklamefilm

Markedsfør og promoter bedriften din, tjenestene eller produktene dine gjennom ulike reklamefilmer. Det er ingen tvil at film skaper oppmerksomhet, at det blir formidler og at det har evnen til å engasjere og begeistre. Om du treffer de riktige følelsene, kan du målbevisst endre atferd og holdninger. Det viktige er at det må fortelles historier som kommuniserer til både hjertet og hodet, for at det skal gi en effekt. Så er det en selvfølge at filmene ikke er irriterende og kjedelige, men at de virkelig engasjerer.

Les enda mer Kontakt oss

Eventfilm

Gi deltakerne noe å se tilbake på, slik at de husker å komme igjen. Vis frem eventet for nye personer, for å trekke inn nye deltakere. Skap en «gå-glipp-av-angst», slik at deltakerne som ikke deltok, deltar neste gang.

En afterfilm er en ekstremt god investering. Det er rett og slett god inbound markedsføring. Det er allerede en god historie der. Den må bare fanges og fortelles på best mulig måte.

Les enda mer Kontakt oss

Interessant?

Synes du at det du leser er interessant? Da kan du lese masse mer på bloggen vår.

Bloggen

Animasjon & Grafikk

Animasjon og grafikk er hensiktsmessig å bruke i all slags film. Det kan være fulle animasjonsfilmer for å forklare rundt et tema eller bevegelig grafikk til vanlige filmer, slik som navntitler. Vi fokuserer på å lage original, tydelig og engasjerende animasjon og grafikk.

Kontakt oss

Livestream & Opptak

Å sende direkte fra et frokostmøte, foredrag eller seminar er inbound markedsføring i sin rene form. Vi har smarte løsninger for direktesending eller fullt opptak, slik at du kan vise foredraget i etterkant.

Kontakt oss

Søkemotor-optimalisering

Vår markedsføring optimaliserer søkemotor-plasseringen din. Selv om det ikke er målet med markedsføringen vår, blir det en god bi-effekt. Vi har ikke tro på at et godt søkeresultat av deg vil gi deg masse kunder i seg selv. Dette kombinert med grundig historiefortelling og smart inbound markedsføring vil føre deg til drømmesituasjonen din.

Kontakt oss