Engasjerende og original film

Film er vårt beste verktøy for å gjøre en påvirkning. Film blir sett. Det formidler, engasjerer og det skaper oppmerksomhet.

Ved å fortelle gode historier som kommuniserer til både hjertet og hodet, er det få avgjørelser du ikke kan endre i din favør. Treffer du de riktige følelsene, kan du endre holdninger og adferd hos andre mennesker. Det er dette vi spesialiserer oss på, nemlig engasjerende og original film.

Firkløver Film er en frisk, ung og kreativ bedrift som utfører både store og små filmoppdrag. Vi holder til i Oslo og omegn, men tar oppdrag fra hele landet. Som totalleverandør kan vi levere både enkelt-tjenester og komplette filmproduksjoner – og dette tilpasset ditt budsjett, til rett tid og av høy kvalitet.

Ved å benytte deg av et kompetent og noenlunde vågalt produksjonsselskap sikrer du deg et ambisiøst filmprosjekt med god film som gir store resultater og virkning.

Vi kan levere omtrent alt av film og video, i forskjellige former og sjangre. Vi har også tilgang på nyttige verktøy slik som drone/luftvideo og animasjon og 3D.

Book et møte med oss

Gjengen

Daniel Haugen

Telefon: 454 10 904

Henrik Stokken

Telefon: 980 26 949