Hva er din drøm?

Du må tørre å tenke stort. Hvem drømmer vel ikke om en hverdag hvor kundene kontakter deg, fordi de vil ha dine tjenester og produkter. Eller velge blant de kundene man vil arbeide med og ta jobber man har lyst til å ta? Det er ikke det at du ikke er god nok, du er bare ikke flink nok til å vise det.

100%

Story is key: Vi forteller historiene slik at du bygger unik tillit, godt kjennskap og skaper engasjement.

100%

Veien til drømme-situasjonen er å hjelpe kunden din helt gratis, og for all del ikke plage han for å selge.

100%

Vi forstår kunden din og hva som skal til for å skape tillit og for at han skal ta kontakt.

100%

Film og video er det vi kan aller best. Det er et fantastisk medium. Våre filmer kommuniserer til både hjerte og hode.

Kundene våre

Drømmeleverandøren

Firkløver er et ambisiøst markedsbyrå som tør å sikte høyt. Vi ser oss ikke fornøyd med å levere det som er nytt og kult. Vår satsning er å levere drømmesituasjoner til kundene våre. Om vi ikke tenker nytt og tenker bedre, klarer vi det ikke. Vi må være smarte og vi må være grundige. Kun med innovative, banebrytende og bærekraftige metoder får vi det til.

Skal vi møtes?

Daniel Haugen

Telefon: 454 10 904

Verdiene våre

Ambisjonsløse sjeler har vi liten tid til overs for. Vi skal ikke nøye oss med en helt grei situasjon, eller bare følge mengden og markedet: Vi svømmer motstrøms og vi sikter høyt.

Det vi har tro på, det satser vi på. Vi er først og fremst emosjonelle, deretter rasjonelle. Ikke alt kan bevises med fakta, forskning og tall. De resultatene som teller, de får du ikke telt.

Vi bygger fra én sterk kjerne, og fortsetter sakte men sikkert med det vi tror fungerer over tid. «Rom ble ikke bygget på en dag», sies det. Luftslott derimot…

Har du talent?

For å kunne levere drømme-situasjoner er vi avhengig av et dyktig team med forskjellige talenter. Om du har et talent og holder de samme verdiene som oss høyt, da har vi garantert en plass til deg! Send oss en kort introduksjon av deg selv, så får vi fort i gang et samarbeid.

Send e-post